APK Keuring bij Autobedrijf Dick Smit

De Algemene Periodieke Keuring  (APK) is in heel Europa verplicht. Bij de APK wordt de auto getest op veiligheid en milieu eisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De eisen van de APK worden steeds vernieuwd. Dick zorgt dat hij steeds de actuele eisen hanteert in onze werkplaats, zodat uw auto goed gekeurd wordt.

Wij hanteren een scherp tarief van  € 21.72 excl btw. voor benzine-,  diesel- en LPG-auto’s. Dit is excl. € 4.22 afmeld kosten.

U kunt uw auto alleen laten keuren bij auto bedrijven die door de RDW zijn erkend. Autobedrijf Dick Smit Is een RDW erkend bedrijf.
Om de kwaliteit te waarborgen, houd de RDW met steekproeven toezicht op de uitvoering van de APK-keuring. Ook de keurmeester moet aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat of uw auto is goedgekeurd of dat er bepaalde mankementen zijn die eerst verholpen dienen te worden . De reparatie van de auto is altijd in overleg met de klant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Autobedrijf Dick Smit is u graag van dienst!